Rootstravel China

Een bijzonder reisprogramma naar China

Niet zomaar een reis naar China, maar een roots maatwerk reis naar dit geweldige land.

 

 

Corrie Snaterse en Paul Hendriks weten door jarenlange ervaring met adoptie begeleiding en rootsreizen, wat een rootsreis in essentie en qua emotie betekent.

Chinese-rootstravel stelt met u een reis samen die van begin tot eind op uw wensen is afgestemd. Waarbij alles voor uw rootsprogramma (inclusief toestemming/vergunning tehuisbezoek), sightseeing en overige praktische zaken voor uw reis naar – en verblijf in China wordt geregeld.

Ons doel? U een onbezorgde en vooral onvergetelijke China roots ervaring bezorgen. Geniet met volle teugen en denk even helemaal nergens anders aan. Dat doet Chinese-Rootstravel namelijk voor u.

 

 

Wat wordt voor u verzorgd…

  • Tehuisbezoek, inclusief de benodigde civil-affairs vergunning
  • Bezoek vindplaats, indien bekend
  • Een op uw wensen afgestemd gevarieerd sightseeing bezoek aan diverse plaatsen en bezienswaardigheden
  • Internationale en binnenlandse vluchten
  • Binnenlandse treinreizen
  • Hotel verblijf
  • Lokaal vervoer en transfers
  • Gidsen

Wat maakt een rootsreis van Chinese-Rootstravel zo bijzonder?

Chinese-Rootstravel heeft in de personen van Corrie Snaterse en Paul Hendriks vele adoptiebegeleidingen verzorgd en  veel ervaring met Roots adoptiereizen.

De specifieke emoties en belevingen die hierbij komen kijken, zijn ons niet vreemd. Wij kennen de procedures en de emoties en weten hoe mooi en emotioneel beladen een dergelijke reis kan zijn.

Kenmerkend voor onze rootsreizen is de combinatie tussen sightseeing enerzijds en de adoptieachtergrond van de reizigers anderzijds. We creëren een mooie, emotionele reis gericht op families/jongeren die China ontdekken en dit combineren met een bezoek aan hun tehuis, vindplaats of andere plek waar belangrijke herinneringen liggen.

De reisbegeleiding is sterk in het persoonlijk begeleiden van de deelnemers aan de reis. Zo maken we er een onvergetelijke belevenis van. Door onze persoonlijke ervaringen weten wij de reis voor u dan ook mooi en bijzonder te maken.

Graag verwijzen wij u naar de recensie pagina, daar vindt u reacties van reizigers die u voorgingen en de reis door Chinese-Rootstravel hebben laten verzorgen.

 

Adoptieliedjes

Ter gelegenheid van de komst van onze dochters uit China schreef, maakte, zingt en speelt Ton Hendriks (https://www.tonhendriks.eu/) deze 2 prachtige liedjes

Adoptielied Jasmijn – Ton Hendriks.mp3

Adoptielied Lilly – Ton Hendriks.mp3