Reiservaringen Chinese-Rootstravel
reizigers

Groepsreizen naar China
Groepsreizen naar China
Groepsreizen naar China

Reiservaringen Chinese-Rootstravel reizigers…

 

Oktober 2018

Beijing, Xian, Guilin en Shanghai… cultuurreis.

Een mythisch en veilig  land met veel en een rijke oude & moderne cultuur en boeiende geschiedenis! Wij hebben erg genoten van het Land, de geweldige organisatie van en door Chinese-rootstravel, de hotels en het eten.  Beter kan niet!

Bedankt Paul!

Marlis en Johan Neeskens

   

Augustus 2018

Wij zijn in 2018 met Chinese-Rootstravel naar China gegaan met twee kinderen uit twee verschillende huwelijken en uit twee verschillende steden, en ook nog een aansluitende vakantietour! Dit gaf een enorme logistieke uitdaging. Chinese-Rootstravel is erin geslaagd om een mooi compact schema in elkaar te draaien voor een goede prijs. In iedere stad was ondersteuning (gids/tolk, chauffeur, vlieg- en treintickets) geregeld, en ontvangst bij de SWI instellingen. Dat was ook echt wel nodig.

Wij zijn heel tevreden over de service. Chinese-Rootstravel was altijd goed bereikbaar via telefoon, sms en wechat (aanrader). De logistieke opgave werd pas echt getest toen er een typhoon over Shanghai raasde waardoor alle treinen lange tijd uitvielen. Chinese-Rootstravel bleef goed bereikbaar en regelde snel vervangend (vlieg)vervoer, waardoor het schema uiteindelijk toch gehaald kon worden.

T. Ensink en M. van ’t Riet, Den Haag

 

Mei 2018

Chinese-rootstravel heeft onze reis zo soepel laten verlopen dat wij ons alleen maar op onze jonge zoons en hun welbevinden hoefden te richten. Een prachtige reis tot gevolg.

Fam Hendriks, Velp

    

Mei 2018

Reizen met CRT (Chinese-rootstravel) ? Moet je doen ! Ik heb samen met onze dochter een rootsreis gemaakt naar China. Hoe omschrijf je dat : prachtig, luxe, persoonlijke begeleiding, must do !

Familie Bravenboer, Dordrecht

 

Juli 2018

Wij hebben in juli een rootsreis gemaakt met chinese-rootstravel. Deze reis was fantastisch geregeld. Zoals wij het besproken hebben is het ook geregeld. Geweldige reisleidster.

Familie Swinkels, Someren

 

Juli 2017

In 2017 wilden we met onze twee geadopteerde Chinese kinderen terug naar China. Een rootsreis, dus. Omdat onze ervaring met onze reisgids, voor onze adoptiereizen in 2011 en 2013, zo geweldig en prettig was, en we vernamen dat hij, onder andere, rootsreizen verzorgt via Chinese-rootstravel, vroegen we hem of hij ook onze rootsreis kon regelen. Hij heeft enorm veel ervaring, ook erg veel humor, je kunt echt met hem lachen, en weet eigenlijk alles wel te regelen. Daarnaast heeft hij al jarenlang persoonlijke Chinese contacten in China waardoor zo’n beetje alles wel te regelen valt, zeg maar. Zowel vóórdat je op reis gaat als tijdens de reis. Dat is echt een verademing als je naar een land als China gaat. Hij heeft dus ook onze rootsreis voor ons geregeld. Wij waren soms wel een beetje lastig, vinden we zelf, maar voor hem is niets teveel en hij houdt alle opties voor je open. Daarnaast denkt hij met je mee. Dat is ook erg fijn, want je probeert aan zoveel mogelijk dingen te denken, maar je overziet het nooit helemaal. Met zijn jarenlange ervaring weet hij al precies waar je allemaal tegenaan loopt, waar je rekening mee moet houden, maar zeker ook wat de dingen zijn die je reis waardevol maken. De voorbereiding van onze rootsreis verliep erg prettig. Er werd overal aan gedacht en het was het eigenlijk ook in een mum van tijd geregeld. En de prijs voor de begeleiding/voorbereiding? Die vonden wij tegen alle verwachtingen in erg laag voor al hetgeen hij voor ons deed. En we hadden een geweldige rootsreis. Vanaf het moment dat we in China aankwamen, was alles perfect geregeld. We hoefden nergens aan te denken. We hoefden niks te regelen. Alles stak als een puzzel in elkaar en naast de bezoeken naar de kindertehuizen hebben we veel mooie dingen gezien die we tijdens onze adoptiereizen nog niet eerder zagen. Onze ervaring met Chinese-rootstravel was dus eigenlijk gewoon geweldig. Als je onbezorgd naar China wil, vinden wij Chinese-rootstravel een echte aanrader!

Jesse en Chantal Rijks, Maastri